Сервис


Виктор Стоилов

Манаџер за сервис

  1. Тел: +389 70 330 247
  2. Е-маил: contact@baleks.com.mk

БАЛЕКС ДОО

  1. ул.Брегалничка бр.62, 2000 Штип
  2. е-маил: transport@baleks.com.mk
  3. е-маил: contact@baleks.com.mk
  4. Тел: +389 (032) 380 485
  5. Тел: +389 (032) 394 485
  6. Фах: +389 (032) 383 140
  7. Веб: www.baleks.com.mk

 

Контактирајте го одделот за сервис

Вашето име (задолжително)

Вашиот Email (задолжително)

Предмет

Вашата порака