Сервис за товарни возила


Балекс доо истотака поседува и сервис за тешки товарни возила, сервис во кои се врши контрола и сервис на сите наши возила пред да заминат на патување, сервисот врши контрола и сервис  и за други транспортни фирми.
Промена на Уље, Филтри, Подмачкување, промена на Сет за менувач, промена дискови , плочки, гуми, перење на тешки товарини возила.