Шпедиција


Маниела Стоилова

Шпедитор

 1. Тел: +389 71 217 645
 2. Skype: manielceto_manielceto
 3. Е-маил: contact@transport.com.mk

Славчо Тренев

Шпедитор

 1. Тел: +389 70 319 986
 2. Е-маил: slavcotrenev@yahoo.com

Сања Велинова

Шпедитор

 1. Тел: +389 70 330 857
 2. Е-маил: contact@baleks.com.mk

БАЛЕКС ДОО

 1. ул.Брегалничка бр.62, 2000 Штип
 2. е-маил: transport@baleks.com.mk
 3. е-маил: contact@baleks.com.mk
 4. Тел: +389 (032) 380 485
 5. Тел: +389 (032) 394 485
 6. Фах: +389 (032) 383 140
 7. Веб: www.baleks.com.mk

 

Контактирајте го одделот за шпедиција

Вашето име (задолжително)

Вашиот Email (задолжително)

Предмет

Вашата порака