Балекс доо од Штип е транспортна фирма формирана 2002 година во Штип.
Управител и сопственик на фирмата е Ангелче Велинов.

Во 2002 година оваа фирма започнува да работи со два камиона од марката Ивеко со еуро стандард еуро 2. Со овие камиони нашата компанија работи на релација Македонија, Хрватска, Словенија, Германија и Италија.

Денес нашата компанија поседува 27 камиони од марките на МАН и МЕРЦЕДЕС.
Нашите камиони се со стандард ЕУРО 5 и ЕУРО 6, со стандрад ЕУРО 5 се 4 и 23 камиони со стандард ЕУРО 6. Со овие нови возила имаме можност да бидеме конкуретни на пазарите во Европа и можност да добиеме што повеќе ЦЕМТ дозволи кои ќе ни овозможуваат да товариме за и од 3-ти земји,што значи возиме и на релациии од Р.Србија за Италија и обратно ,Италија – Албанија,Словенија – Италија – обратно.

Највисокото признание ИРУ е своевидна потврда за лидерските и менаџерските достигнувања и професионално искуство во промовирање на сигурен, безбеден и ефикасен патен транспорт.

ДЕЈНОСТИ
ОТВОРЕНИ РАБОТНИ ПОЗИЦИИ

Стани и ти дел од Балекс фамилијата. Нудиме флексибилно работно време и супер опуштена работна атмосфера. За повеќе информации посети ја нашата страна со работни понуди со клик на копчето подолу.

ОТВОРЕНИ РАБОТНИ ПОЗИЦИИ
СЕРТИФИКАТИ И ПРИЗНАНИЈА
Baleks DOO Certificates
КОНТАКТИРАЈ НЕ