• Редовни транспортни линии  до сите Европски земји и обратно.

  • 24 часовна комуникација со нашите возилата.

  • GPS  следење на возилата во реално време.

  • Целосно осигурување на сите возила.

  • Одлична комуникација и соработка со нашите партнери.

Имате потреба од карго транспорт? Пополнете го следниов формулар и ние ќе ве исконтактираме во најкус можен временски рок, со детална понуда за нашите услуги.