Балекс доо исто така поседува и сервис за тешки товарни возила, сервис во кои се врши контрола и сервис на сите наши возила пред да заминат на патување, сервисот врши контрола и сервис и за други транспортни фирми.

Промена на уље, филтри, подмачкување, промена на сет за менувач, промена дискови , плочки, гуми, перење на тешки товарини возила.

Новост во сервисот на Балекс доо е полнење на клима уреди за автомобили и за тешки товарни возила и поправки на вебасти парна греења.

ЛИЦЕ ЗА КОНТАКТ

Виктор Стоилов

Манаџер за сервис
+389 70 330 247 servis@baleks.com.mk
ЗАКАЖИ ТЕРМИН ЗА СЕРВИС